Tento recept se bude hodit všem, co nemají zrovna čas v kuchyni trávit hodiny nebo dokonce dny přípravou cukroví a budou potřebovat tak trochu zázrak, aby vykouzlili za máslo času „hodně muziky“. Ale taky se bude líbit těm kreativním, protože já jsem si hodně užila ochucování těsta a věřím, že nebudu jediná.
To základní vytvoříte pár jednoduchými kroky a pak můžete popustit uzdu fantazii. Koukněte do seznamu ingrediencí, tam jsem vám popsala jednotlivé příchutě, co jsme vytvořila já a přidala ještě další nápady, na které už nezbylo těsto. Za mě vedou makové s citrónem, ale perou se o prvenství s těmi sezamovými. Taky byly skvělé ty pekanové a nebo třeba s kakaovými boby.
Než se pustíte do pečení, dodám jen, že tyhle sušenky nejsou zdaleka jen vánoční a můžete je vytáhnout kdykoli během roku. Případně mějte v mrazáku připravené těsto a při nějaké nečekané návštěvě je můžete jen nakrájet na plech a upéct.