RECEPT | BRUSCHETTY S HRUŠKAMI, YUZU A PROSCIUTTEM

Mám pro vás super tip na rychlé a nevšední pohoštění pro návštěvu, které máte připravené do 20 minut. A co je konkrétně na této bruschettě nejlepší? Ta úžasná kombinace sladké hrušky, kyselého Yuzu, slaného prosciutta a jemného sýra.

Na bagety:
  • rustikální bageta
  • máslo
  • nasekané bylinky
  • sůl
Na hrušky:
  • zralá hruška
  • máslo
  • Yuzu
Na dokončení:
  • krémový sýr
  • prosciutto
  • mikrobylinky
Postup:

1. Bagety si nakrájíme na plátky. Máslo si rozpustíme, přidáme do něj nasekané čerstvé bylinky a osolíme. Každý plátek namažeme bylinkovým máslem z obou stran a opečeme do zlatova na pánvi.

2. Hrušky si omyjeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na plátky.

3. Na pánvi si rozpustíme lžíci másla a hrušky na něm opékáme. Když nám začnou zlátnout, přidáme velkou lžíci Yuzu a necháme vše hezky zkaramelizovat.

4. Na hotovou bagetku namažeme krémový sýr. Bagetku pak ozdobíme třemi plátky hrušky, prosciuttem a mikrobylinkami.

The post RECEPT | BRUSCHETTY S HRUŠKAMI, YUZU A PROSCIUTTEM first appeared on Na skok v kuchyni.