Mám pro vás super tip na rychlé a nevšední pohoštění pro návštěvu, které máte připravené do 20 minut. A co je konkrétně na této bruschettě nejlepší? Ta úžasná kombinace sladké hrušky, kyselého Yuzu, slaného prosciutta a jemného sýra.
Na bagety:
- rustikální bageta
- máslo
- nasekané bylinky
- sůl
Na hrušky:
- zralá hruška
- máslo
- Yuzu
Na dokončení:
- krémový sýr
- prosciutto
- mikrobylinky
Postup:
1. Bagety si nakrájíme na plátky. Máslo si rozpustíme, přidáme do něj nasekané čerstvé bylinky a osolíme. Každý plátek namažeme bylinkovým máslem z obou stran a opečeme do zlatova na pánvi.
2. Hrušky si omyjeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na plátky.
3. Na pánvi si rozpustíme lžíci másla a hrušky na něm opékáme. Když nám začnou zlátnout, přidáme velkou lžíci Yuzu a necháme vše hezky zkaramelizovat.
4. Na hotovou bagetku namažeme krémový sýr. Bagetku pak ozdobíme třemi plátky hrušky, prosciuttem a mikrobylinkami.
The post RECEPT | BRUSCHETTY S HRUŠKAMI, YUZU A PROSCIUTTEM first appeared on Na skok v kuchyni.Zdroj: Na skok v kuchyni