Tipů na rychlé pohoštění pro návštěvy nebo na oslavu není nikdy dost, proto tu mám pro vás tyto úžasně snadné a rychlé jednohubky z tortill. Jistě oceníte i to, že se dají připravit den dopředu a v den servírování jen nakrájet a dozdobit. Náplň si můžete měnit podle toho, co vám chutná a co máte doma.
Ingredience:
- tortilly Antica Cantina
- krémový sýr (např. Gervais nebo Lučina)
- avokádo
- šunka
- čerstvý špenát (příp. rukola)
- cheddar
- sušená šunka na ozdobu
Postup:
- Tortillu Antica Cantina si pomažeme krémovým sýrem. Pokud máte rádi avokádo, můžete do sýru půlku avokáda vidličkou rozmačkat a udělat si avokádovou pomazánku.
- Když máme tortillu namazanou, dáme na ni plátky šunky, čerstvý špenát nebo rukolu a nastrouhaný cheddar.
- Nakonec tortillu zarolujeme a zabalíme do potravinové fólie. Takto zabalenou ji necháme minimálně 2 hodiny.
- Poté ji můžeme nakrájet na kousky (cca 3–4 cm veliké) a servírovat jako maki sushi nebo ji nakrájet na tenčí plátky (cca 1,5–2 cm), ozdobit ji nahoře trochou sušené šunky a zapíchnout do tortilly skrz sušenou šunku párátko.
Tento recept vznikl ve spolupráci se značkou Antica Cantina.
The post RECEPT | TORTILLY JAKO JEDNOHUBKY first appeared on Na skok v kuchyni.Zdroj: Na skok v kuchyni