RECEPT | ZAPEČENÉ TORTILLOVÉ TROJÚHELNÍČKY

Mám pro vás další rychlovku s mými oblíbenými tortillami, tentokrát zapečené s prosciuttem a cheddarem. Tortillové trojúhelníčky jsou opravdu jedlé, takže jich doporučuji udělat více, než plánujete. Připravit je můžete dětem do školy nebo sobě do práce, ale určitě i doma k večeři či svačině.

Potřebujeme:

  • tortilly Antica Cantina
  • krémový sýr
  • pažitka
  • sůl
  • cheddar
  • prosciutto
  • máslo

Postup:

1. Tortilly si rozřízneme na půl. V misce si smícháme krémový sýr a nakrájenou pažitku, lehce osolíme a promícháme.

2. Zhruba na třetinu tortilly dáme krémový sýr, na který dáme pořádnou nálož nastrouhaného cheddaru a plátky prosciutta.

3. Pak už podle videa tortilly zabalíme do tvaru trojúhelníku.

4. Nakonec dáme tortilly zapéct do toastovače. Můžeme je ještě z obou stran potřít rozpuštěným máslem.

Tento recept vznikl ve spolupráci se značkou Antica Cantina.

The post RECEPT | ZAPEČENÉ TORTILLOVÉ TROJÚHELNÍČKY first appeared on Na skok v kuchyni.