Mám pro vás další rychlovku s mými oblíbenými tortillami, tentokrát zapečené s prosciuttem a cheddarem. Tortillové trojúhelníčky jsou opravdu jedlé, takže jich doporučuji udělat více, než plánujete. Připravit je můžete dětem do školy nebo sobě do práce, ale určitě i doma k večeři či svačině.
Potřebujeme:
- tortilly Antica Cantina
- krémový sýr
- pažitka
- sůl
- cheddar
- prosciutto
- máslo
Postup:
1. Tortilly si rozřízneme na půl. V misce si smícháme krémový sýr a nakrájenou pažitku, lehce osolíme a promícháme.
2. Zhruba na třetinu tortilly dáme krémový sýr, na který dáme pořádnou nálož nastrouhaného cheddaru a plátky prosciutta.
3. Pak už podle videa tortilly zabalíme do tvaru trojúhelníku.
4. Nakonec dáme tortilly zapéct do toastovače. Můžeme je ještě z obou stran potřít rozpuštěným máslem.
Tento recept vznikl ve spolupráci se značkou Antica Cantina.
The post RECEPT | ZAPEČENÉ TORTILLOVÉ TROJÚHELNÍČKY first appeared on Na skok v kuchyni.